miercuri, 21 septembrie 2011

Drepturile salariale stabilite prin. L 221/2008, câştigate prin hotarari judecatoresti devenite executorii, sunt esalonate din nou si vor fi primite până în 2016! in cazul in care nu va urma a patra esalonare.


       In raportul preliminar adoptat in unanimitate de catre Comisia de Buget-Finante se arata ca "Plata sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului din sectorul bugetar, devenite executorii pana la 31 decembrie 2011, se va realiza dupa o procedura de executare care incepe astfel: in anul 2012 se plateste 5% din valoarea titlului executoriu, in anul 2013 se plateste 10% din valoarea titlului executoriu, in anul 2014 se plateste 25% din valoarea titlului executoriu, in anul 2015 plateste 25% din valoarea titlului executoriu, in 2016 se plateste 35% din valoarea titlului executoriu".

       Avand in vedere ca guvernantii se joaca “de-a esalonarea”, iar o mare parte dintre colegii care au  obtinut aceste drepturi in instanta s-au pensionat, au plecat din sistem pentru ca s-au redus posturile sau de buna voie, nu ne ramane decat sa ne trecem aceste drepturi in testament ca poate vor beneficia de ele urmasii urmasilor nostri.
        Pana atunci "sa traim bine asa cum am votat", pentru ca trebuie sa recunoastem ca o mare parte dintre noi am votat si  pentru promisiunile de  aplicare a Legii 221.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu