marți, 7 septembrie 2010

8 septembrie-ultima zi de depunere a cererilor pentru acordarea distinctiilor "Gh.Lazar"

Va reamintim ca prin O.M.E.C.T.S. Nr. 4140 din 14 iunie 2010, s-a modificat calendarul si procedura de acordare a distinctiilor Gh.Lazar. Astfel,dosarele pentru obtinerea distinctiilor se depun pana la data de 8 septembrie, la conducerea unitatii de invatamant. Consiliul de administratie al unitatii analizeaza dosarele pana la data de 15 septembrie, urmand sa le inainteze la ISMB pana la data de 18 septembrie. Alte detalii gasiti in ordinul atasat.

7 comentarii:

  1. Care este situatia referitor la cadrele didactice carora li s-a aprobat acordarea distinctiilor in anul scolar 2008-2009 si nu le-au primit nici pana acum?

    RăspundețiȘtergere
  2. In data de 22 iulie 2010, a avut loc intalnirea Biroului Operativ al FSLI cu dl.ministru D. Funeriu. Una dintre dintre intrebarile adresate a fost referitoare la plata distinctiilor "Gh. Lazar" pentru anul 2009,iar raspunsul a fost urmatorul:distinctiile Gh Lazar se acorda conform noii metodologii, iar cadrele didactice care au primit validarea consiliilor de administratie ale inspectoratelor scolare in anul 2009, vor fi prioritare in listele cu cele care vor fi validate in anul 2010. Inspectoratele scolare trebuie sa se ocupe de acest aspect.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce oare ISJ Braila cere cadrele didactice carora li s-a aprobat acordarea distinctiilor in anul scolar 2008-2009, "sa ridice dosarele ca sa intre int-o reevaluare dupa noua procedura" care consta de fapt in schimbarea calendarului de depunere,evaluare, etc.?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai trebuie sa facem dosarul si acum ca sa intram la evaluarea din aceasta perioada.
    Dosarul a fost validat in anul 2009. Ce trebiue sa fac acum?

    RăspundețiȘtergere
  5. In adresa MECI nr. 46573 din 21 octombrie 2009,se mentioneaza:"Ministerul Educatiei recunoaste calificarea si profesionalismul cadrelor didactice care au primit validarea consiliilor de administratie ale inspectoratelor scolare.Ca urmare, in anul financiar urmator,Inspectoratele Scolare Judetene vor acorda prioritate profesorilor care au fost validati de consiliile de administratie in cursul acestui an"

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca dosarul meu a fost validat in anul 2009, trebuie sa-l repun pentru validare dupa noua procedura si i se va acorda prioritate?Concret eu mai depun un nou dosar sau este valabil cel validat in 2009?

    RăspundețiȘtergere
  7. Prioritatea la care face referire ministerul nu se refera la redepunerea dosarului ci la prioritate pe lista validarilor din acest an.

    RăspundețiȘtergere