sâmbătă, 28 august 2010

O.M.E.C.T.S. NR.4714/23.08.2010 PRIVIND MODIFICAREA O.M.E.C. NR. 4925/2005 - APROBAREA REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE A UNITATILOR DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR

"Ceea ce trebuie să ştie părinţii este faptul că ne dorim ca şcoala să fie mult mai bine integrată în comunitate. Şi rugămintea mea către părinţi este să se implice cât mai mult în aceste consilii de administraţie pentru că de ei va depinde în final modul în care şcolile sunt administrate, ceea ce se întâmplă în şcoli", a declarat Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.
Sursa:Realitatea.net

3 comentarii:

  1. Oau,ce batalie va fi in cancelarie pe cele 2-3 locuri din CA.La noi in scoala reprezentantul primariei si cel al parintilor nu au fost la nici-un CA.

    RăspundețiȘtergere
  2. In calitate de parinte l-as intreba pe d-l ministru daca dansul si-ar putea permite, in situatia economica actuala, sa solicite 1 zi libera/luna, de la servici, pentru a participa la sedintele CA ale scolii, in conditiile in care: 1. activitatea, cu mare responsabilitate, nu este remunerata, 2. autonomia scolii- conform actualei legislatii- e doar o gluma proasta. Adica sa imi iau liber de la munca pentru a vota daca se cumpara, sau nu hartie igienica pentru copii? Ce mari decizii se pot lua de catre acest CA? si chiar daca s-ar ajunge sa poata lua, CA, decizii importante-cine isi asuma consecintele unor decizii importante fara remuneratie? oamenii astia sunt extraterestrii, sau ne cred tampiti!

    RăspundețiȘtergere
  3. aceste consilii de administratie ce sunt de fapt?? nimic, nimic, nimic!!! un fel de adunare in care daca se discuta un lucru important cum ar fi o finantare etc, nu va avea nici un raspuns faorabil din lipsa de fonduri. Este o pierdere de timp si ............ .

    RăspundețiȘtergere